Özel Bilge İlkokulu

Bilge Okulları’nda öncelikli amacımız, çağdaş bir eğitim ve öğretim gerçekleştirerek, geleceğe güvenle bakan, fikir üretebilen, kendini ifade edebilnen, yaratıcı ve araştırma yapan bilge insanlaryetiştirmektir.

İlköğretim okulumuzda İngilizce, Beden eğitimi, Görsel Sanatlar, Müzik gibi dersler branş öğretmenleri tarafından verilmektedir. Öğrencilerimizin, bilimsel

ve sosyal gelişimlerinede önem verilmektedir. Öğrencilerimiz her türlü spor branşlarına yönlendirilirler. Okulumuzun labaratuvarıteknolojik gelişimlere göre donatılmış durumdadır.

Yemekhanemizde öğrencilerimizin yaş durumları

göz önünde bulundurularak,kalorisi, vitamini, proteini hesaplanmış, haftalık yemek listesi hazırlanmaktadır. Okulumuzun zengin kütüphanesi, her zaman öğrencilerimize hizmet etmektedir. Öğrencilerimizin okula geliş ve gidişleri servislerle güven içinde sürdürülmektedir.

Yenilik ve fırsatlardan ilk siz haberdar olun!

Bilge Okulları © 2024 Tüm Hakları Saklıdır.